Asukkaille

PIHA-ALUEET/PYSÄKÖINTI
Piha-alueilla liikkuu runsaasti lapsia, joten kaikenlaisessa autolla liikkumisessa asuntoalueella on noudatettava suurta varovaisuutta.

Muista, että auton ajaminen ja pysäköiminen asuntojen välittömään läheisyyteen on hyvin poikkeuksellista ja tilapäistä. Muuttokuljetukset, invataksit ja vastaavat ovat esimerkkejä poikkeustapauksista. Muuton yhteydessä toimistosta annetaan tilapäinen pysäköintilupa, joka on voimassa muuton aikana, ja joka asetetaan näkyvälle paikalle tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintikiekko mahdollistaa tilapäisen pysäköinnin korkeintaan puolen tunnin ajaksi, pysäköintikiekolla ilmaistaan tuloaika.

Väärin pysäköity auto saattaa olla hiekoituksen, lumenajon tai vaarallisimmillaan hälytysajoneuvon tiellä, joten se saattaa vaarantaa ihmishenkiä.

Sairaalanrinteen asuntoalueen pysäköintipaikat sijaitsevat Sairaalanrinteen tien ja talojen välissä. 

ASUKASTIEDOTE:

OULUN MEDIKIINTEISTÖT OY:N OMISTAJA VAIHTUU - VUOKRAUSTOIMINTA SAIRAALARINTEELLÄ  JATKUU 
Pohjois-Pohjamaan Sairaanhoitopiirin (PPSHP) kuntayhtymän valtuusto päätti kokouksessaan 12.6.2017 käynnistää omistamansa Sairaalanrinteellä vuokraustoimintaa harjoittavan Oulun Medikiinteistöt Oy:n myynnin.
PPSHP:n valtuusto on päättänyt kokouksessaan 24.9.2018 myydä Oulun Medikiinteistöt Oy:n koko osakekannan Lapti Group -konsernille. Osakekauppa tullaan toteuttamaan 1.11.2018. Kaupan myötä PPSHP voi keskittyä kuntayhtymän ydintoimintoihin.

Lapti Group on oululainen rakennusalan konserni, jonka palveluksessa on n. 800 henkilöä ja jonka liikevaihto oli tilikaudella 2017 n. 225 miljoonaa euroa. Oulun Medikiinteistöt Oy:stä tulee Lapti Groupin tytäryhtiö, joka jatkaa vuokraustoimintaa Sairaalarinteellä. "Oulun Medikiinteistöt on hyvin hoidettu vuokrataloyhtiö, jolla on hyvä asiakaskunta ja osaava henkilökunta. Sairaalanrinteen asuntokannasta on pidetty hyvää huolta. Vuokraustoiminnan näkökulmasta Sairaalanrinteen sijainti on erittäin mielenkiintoinen, sillä kohde sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä ydinkeskustaa, sairaalaa, työpaikkoja ja palveluita. Lisäksi Oulu on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupunkikeskuksista. Omistuksen muuttuminen ei tule heijastumaan vuokraustoimintaan, joka jatkuu entiseen tapaan Oulun Medikiinteistöt Oy:n nimissä. Olemme hankkineet kaupan yhteydessä Sairaalanrinteen alueelta myös käyttämätöntä rakennusoikeutta, minkä myötä tulemme lähivuosien aikana rakentamaan Sairaalanrinteen tontin vielä rakentamattomaan eteläosaan uudisasuntoja ja monipuolistamaan tätä kautta alueen asuntojakaumaa", kertoo Lapti Group Oy:n toimitusjohtaja Timo Pekkarinen. 

Oulun Medikiinteistöt Oy:n omistajan vaihtuminen ei aiheuta muutoksia yhtiön vuokraustoimintaan eikä edellytä toimenpiteitä asukkailta: Vuokraustoiminta Sairaalanrinteellä jatkuu normaalisti. Oulun Medikiinteistöt Oy:n henkilökunta säilyy yhtiön palveluksessa ja henkilökunta palvelee asukkaita jatkossakin entiseen tapaan G-talossa Asukkaiden vuokrasopimusten vuokraehdot, pankkiyhteystiedot ja viitenumerot säilyvät automaattisesti ennallaan eikä asukkailta edellytetä toimenpiteitä.
Oulun Medikiinteistöt Oy
Sairaalanrinne 4 G A 1
90220 OULU
info@medikiinteistot.fi
Y-Tunnus: 0364005-4
Copyright 2018 medikiinteistot.fi